Golfballen bedrukken

U wilt graag golfballen laten bedrukken met uw eigen logo? Gewoon. Omdat uw bedrijf een goede indruk wil maken? Of omdat u vertegenwoordigd wilt worden op de golfbaan? Dan bent u bij Nassau Golf aan het juiste adres! Wij voorzien onze golfballen op drie verschillende manieren van de mooiste opdrukken. Zo hebben wij voor iedere drukopdracht de best oplossing.

Sinds eind 2017 hebben wij een eigen drukkerij tot onze beschikking. Deze drukkerij maakt gebruik van tampondruk en UV printers. Daarnaast kunnen wij de bedrukking van uw golfballen ook in een fabriek in Korea verzorgen.

24 uur service voor UV Print in Nederland

De meeste golfballen bedrukken wij via UV Print. Het grote voordeel? Wij kunnen ze al binnen 3 werkdagen leveren. Indien gewenst ontvangt u uw bedrukte golfballen al binnen 24 uur! Een ander voordeel van onze UV printer is dat wij onze golfballen full-color kunnen bedrukken. Foto’s, logo’s, tekeningen. Wat u ook bedenkt: Wij printen het voor u! Tot slot kunnen wij met deze methode ook kleine aantallen leveren. Al vanaf 1 dozijn! De opstartkosten van UV print op golfballen zijn 25 euro. Ongeacht het aantal kleuren.

Tampondruk in Nederland

Nassau Golf is marktleider op het gebied van tampondruk. Deze optie is ideaal als u de golfballen snel geleverd wilt hebben, maar ook de beste kwaliteit wilt. Bij tampondruk is de bedrukking van uw golfballen iets scherper dan bij UV printen. Een klein nadeel is dat er – per kleur – films/clichés gemaakt moeten worden. Daardoor duurt het bedrukken van de golfballen iets langer. Binnen 5 werkdagen zijn zij leverbaar.

Bedrukte golfballen uit de fabriek in Korea

Speelballen kunnen tot slot ook bedrukt worden in de Nassau fabriek in Korea. Dit gebeurt tijdens de productie van de bal zelf. Dit heeft als voordeel dat de bedrukking veel slijtvaster is dan bij golfballen waarbij dit achteraf wordt aangebracht. Het bedrukken van golfballen in Korea is vooral interessant wanneer u groot wilt inkopen. De minimale bestelhoeveelheid voor de productie van speelballen met logo is namelijk 1200 stuks.

Er is daarnaast ook een bijkomend voordeel. Ons merk en het type van de bal worden slechts eenmaal op de bal afgedrukt. Er is meer ruimte voor uw bedrukking, waardoor de ballen er beter uit zien. Ook voldoet u aan de eisen van de R&A. Zo mag u wereldwijd wedstrijden met uw goedgekeurde bal spelen.

De levertijd voor in Zuid-Korea bedrukte golfballen is circa 10-12 weken na goedkeuring van de digitale drukproef.

Advies golfballen met bedrukking

Wilt u bedrukte golfballen kopen en heeft u advies nodig? Spreek vandaag nog een specialist van Nassau door te bellen naar 055 – 5 222 222. Of stuur direct uw ontwerp naar studio@nassaugolf.nl. Dan ontvangt u van ons een vrijblijvend advies over hoe u uw golfballen het beste bedrukt kunnen worden. Golfballen bedrukken doet u bij Nassau!

Offerte aanvragen


Choose your country/language: Nederland France Deutschland United Kingdom België/Belgique Italia España Česko Danmark Sverige Magyar Köztársaság Schweiz/Suisse
Send this to a friend