Golfballen met bedrukking

U wilt uw golfballen voorzien van uw logo? Dan bent u bij Nassau aan het juiste adres! Wij hebben 3 opties voor u als het gaat om golfballen met bedrukking, hierdoor hebben wij voor elke drukopdracht de beste oplossing!

24 uur service voor UV Print in Nederland

Sinds eind 2017 hebben wij een eigen drukkerij tot onze beschikking. Deze drukkerij maakt gebruik van tampondruk en UV printers. Via UV print kunnen wij uw bedrukte golfballen al binnen 3 werkdagen leveren! Indien gewenst zelfs al binnen 24 uur. Een ander groot voordeel hiervan is dat wij full-color kunnen bedrukken. Dat betekent foto’s, logo, tekeningen en wat u maar kunt bedenken. Het derde grote voordeel is dat wij ook kleine aantallen kunnen leveren, al vanaf 1 dozijn! De opstartkosten van UV print op golfballen zijn 25 euro, ongeacht het aantal kleuren. Op de meeste ballen kunnen wij met de UV printer werken.

Tampondruk in Nederland

Nassau Golf is marktleider op het gebied van tampondruk. Deze optie is ideaal als u snel geleverd wilt hebben. Bij tampondruk is de bedrukking iets scherper dan bij UV printen, het nadeel is dat er films/clichés gemaakt moeten worden (per kleur). Binnen 5 werkdagen leverbaar.

Bedrukking in de fabriek

Bedrukking van uw golfballen in Korea

Speelballen kunnen tijdens de productie van de bal bedrukt worden in de Nassau fabriek in Korea. Dit heeft als voordeel dat de bedrukking veel slijtvaster is dan bij golfballen waarbij de bedrukking achteraf wordt aangebracht. De minimale bestelhoeveelheid voor productie van speelballen met logo in de fabriek in Korea is 100 dozijn / 1200 stuks.

Bij alle andere merken wordt uw logo tussen de merknamen gedrukt. Een bijkomend voordeel van Nassau golfballen direct uit de fabriek is dat er slechts eenmaal het merk Nassau en het type op de bal staat, hierdoor is er meer ruimte voor uw bedrukking waardoor de ballen er beter uit zien. Doordat er eenmaal het merk, type en nummer op de bal staat voldoet u wel aan de eisen van de R&A waardoor u wereldwijd wedstrijden met een goedgekeurde bal mag spelen.

De levertijd voor in Zuid-Korea bedrukte golfballen is circa 10-12 weken na goedkeuring van de digitale drukproef.

Advies golfballen met bedrukking

Als u ons belt of een file met het te bedrukken bestand per email verstuurt naar studio@nassaugolf.nl dan ontvangt u van ons een advies hoe dit het beste gedrukt kan worden.


Choose your country/language: Nederland France Deutschland United Kingdom België/Belgique España Česko Danmark Sverige Magyar Köztársaság Schweiz/Suisse

Send this to a friend