Over Nassau

Geschiedenis van Nassau

Nassau Golf (Korea) is één van de grootste en oudste (1969) golfbalproducenten van de wereld. Het was de eerste producent die 4 en 5-piece golfballen produceerde. In de Nassau fabriek wordt er voor vele golfmerken geproduceerd, de meesten zijn veel bekender dan Nassau zelf. Nassau Golf (Nederland) is in 1995 opgericht en na een directiewissel in 2004 is Nassau in 2008 distributeur geworden voor heel Europa. Ondertussen (eind 2021) is de fabriek eigendom van Taylormade en produceert Nassau Golf bij vijf fabrieken voor de bevoorrading van de Europese importeurs en de Nederlandse klanten.

Producten

Nassau Golf B.V. levert golfballen voor de driving rangesspeelballen voor verkoop in de golfshops en golfballen met logo. Het bedrukken van golfballen kan op verschillende manieren. De standaard methode zoals elke producent bedrukte golfballen maakt is geschikt voor kleinere hoeveelheden met een korte levertijd (7 dagen). Lees hier meer over het bedrukken van golfballen.

Uniek aan onze golfballen

Als golfballen tijdens de productie van de bal bedrukt worden met een bedrijfslogo dan kiezen wij ervoor om het merk, type en nummer aan één zijde van de bal weg te laten. Deze ruimte kan dan worden gebruikt voor het logo. Na het bedrukken wordt de bal afgelakt waardoor de bedrukking er niet afgeslagen kan worden. Een ander voordeel van het bedrukken voordat de bal wordt afgelakt is dat het bedrukken meestal gratis is. De levertijd van bedrukte ballen is 10 tot 12 weken, de langere levertijd wordt veroorzaakt door het verschepen per containerschip.


Choose your country/language: Nederland France Deutschland United Kingdom België/Belgique Italia España Česko Danmark Sverige Magyar Köztársaság Schweiz/Suisse
Send this to a friend