Over Nassau

Geschiedenis van Nassau

Eén van de grootste en oudste (1969) golfbalproducenten van de wereld is Nassau. Het is de eerste producent die 2, 3, 4 en 5-piece golfballen produceert met behulp van spuitgiettechniek. In de fabriek wordt er voor vele golfmerken geproduceerd, de meesten zijn nog bekender dan Nassau zelf. Zo is vanwege de samenwerking met TaylorMade-Adidas in 2009 de productiecapaciteit uitgebreid tot 100 miljoen golfballen per jaar. Nassau Golf Nederland is in 1995 opgericht en na een directiewissel  in 2004 is Nassau Golf B.V. in 2008 distributeur geworden voor heel Europa.

Producten

Nassau Golf B.V. levert golfballen voor de driving rangesspeelballen voor verkoop in de golfshops en golfballen met logo. Het bedrukken van golfballen kan op verschillende manieren. De standaard methode zoals elke producent bedrukte golfballen maakt is geschikt voor kleinere hoeveelheden met een korte levertijd (5 dagen). Lees hier meer over het bedrukken van golfballen.

Uniek aan onze golfballen

Als golfballen tijdens de productie van de bal bedrukt worden met een bedrijfslogo dan kiezen wij ervoor om het merk, type en nummer aan één zijde van de bal weg te laten. Deze ruimte kan dan worden gebruikt voor het logo. Na het bedrukken wordt de bal afgelakt waardoor de bedrukking er niet afgeslagen kan worden. Een ander voordeel van het bedrukken voordat de bal wordt afgelakt is dat het bedrukken meestal gratis is. De levertijd van in Korea bedrukte ballen is 10 tot 12 weken, de langere levertijd wordt veroorzaakt door het verschepen per containerschip. Nassau krijgt elke week een (deel)container met golfballen aangeleverd vanuit de fabriek in Zuid-Korea. Alle Nassau speelballen zijn goedgekeurd door de USGA en de R&A en mogen dus op elk toernooi wereldwijd gebruikt worden.


Choose your country/language: Nederland France Deutschland United Kingdom België/Belgique Italia España Česko Danmark Sverige Magyar Köztársaság Schweiz/Suisse
Send this to a friend